Shark Ninja'da 1.500 TL MaxiPuan
15 Ekim – 30 Kasım 2025 tarihleri arasında Maximiles’ınızla Maximum anlaşmalı Shark Ninja mağazalarından ve sharkninja.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 15.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 1.500 TL MaxiPuan.
Üzgünüz, aradığınız kampanya sona ermiştir. Güncel kampanyalarımıza Kredi Kartı Kampanyalar | Maximiles adresinden göz atabilirsiniz.
Geçmiş Kampanyalar
15.10.2025 - 30.11.2025
Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
Uygulamayı telefonunuza indirin: İşCep/indir
Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve Maxipara Kartlar.
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları , Vadematik Kart, Nays Kartlar, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün gruplarının satışını yapan e-ticaret firmaları ve mağazalar ile zincir marketlerden yapılan harcamalar da kampanyaya dahil değildir.
Ödül kullanımı: Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 1.500 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir. Kampanya kapsamında kullanılan kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Kazanılan MaxiMil'ler avans kapamada kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacaktır. Kazanılan MaxiPuan'lar 12 Aralık 2025 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek olup 31 Ocak 2026 tarihine kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuan'lar 1 Şubat 2026 tarihinde geri alınacaktır.
Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Evtek Küçük Ev Aletleri San. ve Tic. A.Ş. kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
